geld

Salesagent vanuit huis of op kantoor (300,- per sale)

thuiswerk 5 mei, 2018 0

Heb je ervaring met callcenter werk of verkoop en lijkt het je leuk om als zelfstandig ondernemer te gaan verkopen? Twijfel niet langer en kom langs bij de informatiebijeenkomst in Amsterdam, Groningen of Eindhoven. Na de informatiebijeenkomst krijg je gelijk te horen of je mag starten als partner. Daarna moet je twee dagen langskomen voor de product en systeem training en kan je aan de slag. Dit mag thuis of op kantoor.

Wat kan je verwachten?

Je gaat werken als zelfstandig ondernemer dus moet je jezelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast moet je je eigen belastingzaken regelen. Als je daar geen verstand is het aan te raden om gebruik te maken van een boekhouder. Jij bepaalt zelf waar, wanneer, hoe en voor wie jij werkt. Het is dus aan jezelf of je veel of weinig uren maakt. Medewerkers die veel uren maken kunnen zo’n 1000 euro per dag verdienen. Dit zijn ongeveer drie tot vier energiecontracten. Deze producten kun je verkopen via het platform. Je hebt alleen wel zelf een pc en laptop nodig. Zodat je kan inloggen op het platform. Verder zijn er ook andere producten te verkopen via het platform, zoals loterijen en goede doelen.

Je hebt de vacature gelezen en wilt Partner worden. Wat leuk! De opdrachtgever fungeert als Platform waar zelfstandige verkoopprofessionals (Partners) samenkomen met bedrijven die goederen of diensten willen verkopen (Adverteerders). Zij doen zowel telefonische als Face2Face acquisitie. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wacht dan niet langer met reageren.

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Klik HIER voor de vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *